donderdag 12 januari 2017

Kaarten met bloemen (2)

Gisteren ben ik opnieuw aan de slag gegaan met het Hobbydols boekje: Hobbydots met veel bloemen van Sietie Steerenberg-Bons. Net als op mijn vorige 2 kaarten heb ik de kleuren van de dotjes aangepast aan de plaatjes (LeSuh). Op de eerste kaart een banner met de wensen (ingekleurde sticker), op de andere kaart gestempelde wensen en verder geen extraatjes, heb mezelf streng toegesproken dat het niet nodig was :-)

Patroontje bladzijde 9.
 Patroontje bladzijde 80

4 opmerkingen:

 1. Mooie kaartjes heb je met de dots gemaakt Gerda. Ik heb zelf nog nooit met dots gewerkt, borduren doe ik wel af en toe. Helemaal gelijk dat er niet meer op hoeft de mooie randjes geven genoeg.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn heel mooi geworden Gerda. Prachtig die dots aangepast aan het plaatje. En de kaarten hebben ook echt niet meer nodig!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gerda,
  ik ben een beetje aan het rondhoppen in blogland en ben zo bij jouw terecht gekomen, wat een mooie bloemenkaarten heb je gemaakt ! Ik ben ook gezellig je nieuwe volger geworden !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal me eerst weven voorstellen. Ik ben Leny en maak al 30 jaar kaarten op allerlei gebied. Van het een kwam het ander. Ik blog al vanaf 2006, maar vanaf 2013 een blog met kaarten.
  Ik las bij Margo, dat je niet veel Belgische kaartenmaaksters met een blog dacht te vinden.
  Ik heb er toch zeker al wel 6. Je kunt ze vinden via mijn blog en anders kan ik je wel namen doorgeven. groetjes leny w

  BeantwoordenVerwijderen