zondag 21 mei 2017

2 x 50

Vandaag verder gewerkt aan mijn jubileum kaarten. Als je zo dikwijls het zelfde thema moet uitwerken is het soms moeilijk om met ideetjes te blijven komen. Deze kaart is gebaseerd op een idee gezien op Pinterest, vond het wel leuk dat er kraaltjes verwerkt zijn in het gestanste deel. Om toch wat kleur in deze kaart te brengen heb ik met de hand de mal nog eens extra uitgeknipt en ben heel tevreden dat het zo mooi gelukt is. Plaatje van Mattie (eentje uit de oude doos) en afgewerkt met de losse bloemetjes die meegeleverd worden met deze schitterende mal van MD.
En om deze bestelling af te ronden een eenvoudigere kaart. Hier heb ik eerst een vierkant gesneden dat een beetje groter is als de mal. Persoonlijk vind ik dit beter omdat anders de krullen zo dicht tegen de rand kant zitten. Een mooi plaatje van LeSuh en afgewerkt met 2 vlinders, goudkleurige tekst en roze strass steentjes.1 opmerking:

  1. Prachtige kaarten Gerda! Je weet er altijd je eigen draai aan te geven! Leuk met die kraaltjes en die mooie rand boven en onder aan de kaart. De tweede is ook weer helemaal een Gerda kaart. Heel mooi van kleur en met één van je favoriete plaatjes.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen