woensdag 14 juni 2017

Lou

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Een maand geleden is deze kleine spruit geboren maar gisteren kreeg ik pas de opdracht om een kaart te maken voor deze heugelijke gebeurtenis. Het model van de kaart is een ideetje van Anita Corsten, als ik me niet vergis te vinden op het blog van Marianne Design.
Het scrap papier is van een al ouder blok: Eline's Brights: red, organe, pink. Onder de ooievaar een beetje Flower Soft aangebracht met transparante lijm. De geponste vlindertjes maken de kaart helemaal af.
Aan de voorkant van de kaart 2 labels met de naam en geboortedatum. De naam is gestanst met een alfabet van Joy, helaas zitten daar geen cijfers bij dus daarvoor heb ik stickers gebruikt.
 


 

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi modelletje heb je gebruikt voor je babykaart en zo mooi aangekleed. Prachtig in deze vrolijke kleurtjes. Ik heb nog even terug gekeken op je blog ik had een aantal kaartjes gemist je bent er weer druk mee geweest. Hele mooie kaartjes heb je gemaakt Gerda zo lekker gevarieerd.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Gerda, toffe kaart heb je weer gemaakt. Gaaf papier en model! Wat leuk die labels op de voorkant met de naam en datum.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen