dinsdag 26 september 2017

1 mal, 3 kaarten

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.


Het was weer een tijdje geleden dat ik nog kan knutselen. Daarom vandaag 3 kaarten op een rij met dezelfde mal. Ik vind dit een hele mooie mal maar niet de makkelijkste om door je machine te draaien. Zelf met mijn E-bosser was het zoeken naar de juiste druk zodat alles mooi gestanst was. Een paar extra papiertjes brachten soelaas en daarna kon ik aan de slag. Voor mijn eerste werkje heb ik een achtergrond plaatje gebruikt. De extra vlindertjes zijn van MD en het label is een setje van bij Action (stempel en mal). Afgewerkt met strass steentjes.
Volgende kaart met ongeveer dezelfde kleuren. Een mooi plaatje van Amy Design en een kleine tekst stempel van MD.
En als laatste de mal door gekleurd card stock gedraaid en op een witte basis kaart geplakt. Ook hier weer gestempelde wensen van MD en een plaatje van Marieke.
 

3 opmerkingen:

 1. Je hebt prachtige "Gerda"kaarten met deze mal gemaakt. Ik pik ze er altijd zo uit. Jammer dat de mal niet zo goed door je e-bosser wil. Leuk hoe je ze op de verschillende manieren hebt afgewerkt.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaartjes ! Het is een heel erg mooie mal maar best een werkje om alles uit te drukken ook denk ik !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eindelijk kan ik terug reageren dat lukte al enkele dagen niet meer.
  Mooie serie kaarten, de eerste met het mooie plaatje en de losse vlindertjes is prachtig. Wat een verschil het toch kan maken als je een kleurtje gebruikt voor de bovenste laag.
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen