vrijdag 8 september 2017

Bridge kaart

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Dit model kaart stond al een tijdje op mijn verlanglijstje om te maken maar omdat ik dacht dat de kaart niet plat kon verstuurd worden was ik er nog niet aan begonnen tot ik een filmpje vond op Pinterest. Voor ik eindelijk een basis kaart had uitgemeten in centimeters die dan ook nog in een standaard envelop kon was er al veel cardstock in de prullenmand beland.
Voor de geïnteresseerden: de basiskaart is 12 op 23 cm en gerild op 4, 7, 16 en 19 cm. De smalle strook onderaan is 3,5 op 17 cm. Alle lagen telkens een half centimetertje kleiner.
Het scrap papier zijn restjes uit een blok van Action. Plaatje is van Yvonne Creations, stempel van MD en om de kaart helemaal af te werken nog wat strass steentjes. Nog een extra foto van bovenaf genomen.

 


4 opmerkingen:

 1. Jij weet altijd de aparte modelletjes te vinden op Pinterest. Je hebt er een prachtige verjaardagskaart mee gemaakt.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat en leuk model Gerda. Supermooi met deze plaatjes met het papier . Padt heel erg mooi bij elkaar. Het is een prachtig geheel. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk modelletje Gerda je hebt er een hele mooie kaart meegemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow deze is heel prachtig, precies mijn kleurtjes ook. Ik had ze ook opgeslagen van pinterest zonder te beseffen dat ze van jou was, gisteren op de beurs hiervan ook een kerstversie gezien.
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen