zaterdag 8 juli 2017

Kaartspel

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Vorige week een kleine opdracht gekregen voor 2 mannenkaarten. En ook al maak ik al vele jaren kaarten voor mannen moet ik altijd gaan snuffelen op internet. Om de kaart te maken heb ik deze video gebruikt: http://juliedavison.blogspot.be/2014/02/video-easel-card-tutorial.html
De afmetingen heb ik aangepast aan de envelop. Deze heer speelt graag met de kaarten en ja hoor, in mijn map vond ik nog een geschikt plaatje. Daarna op zoek naar bijpassend scrap papier. Ook dat vond ik in een blok van Aldi: Motiefkarton/Vintage. Ik wou de symbolen van een kaartspel laten terugkomen en met dit scrap papier is het redelijk gelukt. Het motief op de zijkanten lijkt op schoppen en op het middendeel zijn klavertjes terug te vinden. Voor harten en ruiten heb ik rood cardstock gebruikt.
Het label is gemaakt met een mal van Crealies, 1 keer gestanst en daarna met de hand nog een extra randje aan toegevoegd. Het label is verhoogd aangebracht zodat het easel-gedeelte netjes blijft staan.

4 opmerkingen:

 1. Prachtig deze easelkaart en de kleurcombinatie is super! Gaaf dat er in het papier schoppen en klaver te vinden is. Toppie gedaan!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Gerda deze is echt geweldig zeg ! Wat heb je dat tof gedaan !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig gemaakt Gerda. supermooie mannen creatie. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wit-zwart met rood altijd geslaagd voor mannenkaarten, prachtig uitgewerkt !
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen