dinsdag 27 maart 2018

Paaskaarten

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

De dag voor ik op knutselweekend vertrok kreeg ik de vraag om 4 Paaskaarten te maken. Voor dit thema heb ik nog nooit kaarten gemaakt, ik moest dus vlug iets bedenken om nog extra spulletjes in te pakken. Ik wist dat mijn vriendin Eri de ticketmal van Studio Light ging mee brengen aan daar had ik al snel een ideetje om deze kaarten te maken. Tijdens een bezoekje aan het plaatselijk hobbywinkeltje heeft Eri nog deze leuke stempel-set gekocht die ik ook mocht gebruiken.
Foto van alle 4 de kaarten. Op de kleine flapjes staat zowel aan de binnen- al buitenkant een narcis. De kaarten zijn bestemd voor mensen die in een klooster leven.
Wat ik wel had voorbereid was een Paaskaart voor mijn jongste kleindochter. Kleine Roxan kan nog geen paaseitjes rapen dus een kaartje en een cadeautje ter compensatie. Het gebruikte scrap papier is van Pion: Easter Morning.
Ook nog een foto uit een ander hoek genomen.
 
 

3 opmerkingen:

 1. Deze paaskaarten zijn ook heel mooi geworden, de ontvangers zullen het vast waarderen.
  De kaart voor Roxan is prachtig in dat zacht geel met die kuiken plaatjes. Tof modelletje.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt ook de ticketmal ontdekt zie ik, leuk he, allemaal mooi aangekleed. Ook bij de kaart voor Roxan is weer alles mooi op elkaar afgestemd.
  xx Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je veel mooie kaarten gemaskt. Super Gerda. Ik ga je beter in de gaten houden hoor. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen