maandag 18 januari 2021

Verjaardag jongste kleindochter

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Vorig jaar werd in volle corona crisis onze jongste kleindochter geboren. Ondertussen is het een flinke meid van 8 maand en zal ze in mei haar eerste verjaardag vieren. Heel waarschijnlijk zal er nog geen feestje zijn maar oma is goed op tijd met haar kaart. De mallen en het plaatje had ik snel bij elkaar gezocht en daarna viel de inspiratie stil. Na veel wikken en wegen is het dit geworden. Een achtergrondpapiertje van Craft Sensations, een mal van Carlijn verwerkt rond een blister. De basis is een mal van Action. Ik vind het altijd moeilijk om in te schatten hoeveel schudmateriaal er in de blister kan, gewoonlijk is het achteraf altijd te veel, nu is het een beetje te weinig 😯 Een schattig Morehead meisje in 3D en voor de afwerking enkele smileys.

5 opmerkingen:

  1. Wat een leuke schattige kaart voor je jarige kleindochter .
    Leuk rond malletje van Carlijn.
    Groetjes, Elle-Jeanne


    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattige kaart. De hoeveelheid schudmateriaal inschatten is idd niet altijd gemakkelijk. Deze bewijst ook dat je niet altijd van die dure mallen nodig hebt om een mooie kaart te maken, deze kaartvorm is prachtig.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige kaart is dit geworden Gerda. Leuk met het schudgedeelte. Zeker lastig om te bepalen hoeveel erin moet.leuke mal van de action. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je bent lekker op tijd met deze kaart voor Masha. Het is een leuke kaart met het schattige moreheadje. Mooie mal rond de schudkaart!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een slimme meid heeft haar kaartje goed op tijd.
    Je kan het maar al hebben klaarliggen.
    Toch ook al bijna 1 jaar, wat gaat het allemaal zo snel.
    In juni hadden wij ook een kleindochter en ik moet bekennen, haar kaartje voor haar eerste verjaardag ligt ook al klaar. Dat komt op 26 januari op mijn Blog.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen