zondag 25 augustus 2024

Neutraal geboortecadeautje

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Na een hele lange periode had ik vandaag het huis nog eens helemaal voor mezelf. Ik begon het knutselen al te missen en dus heb ik vandaag een creatie afgewerkt waarvan ik een paar weken geleden al een start had gemaakt. Het doosje is gemaakt met de Book Box 1959 van Elizabeth Craft Designs.
In het doosje kunnen 2 paar kousjes maar het kan zijn dat ik het nog verander in 1 paar kousjes en een fopspeen. Het gebruikte design papier is van Reprint. Ik noem het nu wel een neutraal geschenkje maar vind het toch redelijk jongensachtig. De schoentjes en label op het deksel zijn malletjes van Temu, klein gestempeld tekstje van ?????

Morgen nog een dagje rust en dan komen er weer 3 pittige dagen met de jongste kleindochters. Vanaf 2 september valt alles weer in het normale ritme.

maandag 5 augustus 2024

Snow Globe

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

We zijn sinds gisteren terug thuis na een deugddoende en super geslaagde fietsvakantie in Vorden (Nederland). Maar voor we vertrokken had ik deze snow globe nog gemaakt.
Na de sneeuwbal in houten onderdeeltjes (zie vorige post) dacht ik, misschien kan ik zelf zoiets uit cardstock maken en ik ben heel tevreden met hoe het geworden is 😉 Het tafereeltje in de blister is opgebouwd met een achtergrondpapiertje van Studio Light. De bomenrij komt uit een set van Action, 2x gestanst in groen en wit glitterkarton. De voorgrond heeft nog 2 extra laagjes glitterkarton op verschillende hoogtes en de leuke ijsbeertjes zijn van MD. Voor de afwerking twee verschillende tekst stickers, eentje in de blister en de andere op de voet van de globe. De kerstrozen zijn gemaakt met de nieuwe setjes van Elizabeth Craft Designs met in de kern een mooie strass steen van Temu. De globe op zich is ook een mal van Temu. 

Jullie zullen bij mij dit jaar niet veel kerstcreaties te zien krijgen want ik heb nog een grote voorraad van vorig jaar. Waar ik wel werk ga van beginnen maken zijn de doosjes/cadeautjes voor de kerstmarkt.