zondag 30 april 2017

Gestempelde frames

In Den Bosch heb ik deze mooie randjes gekocht van Leanne de Graaf. Je kan er prachtige kaders mee stempelen en dat is wat ik vandaag gedaan heb. Dit is mijn eerste poging. Al bij al redelijk goed gelukt. Het plaatje is van LeSuh. Op het kleine vierkant aan beide zijden strass steentjes. In de gestempelde randjes heb ik in de bloemetjes mini dotjes geplakt.
Bij deze kaart had ik mijn wit vierkant te klein gemaakt en daarom heb ik maar aan 2 zijden de rand gestempeld. Toen ik in het verleden dit knipvel kocht had ik geen idee wat er mee te doen tot ik dus deze randjes aanschafte. Er zit eentje bij met muzieknootjes en kwam dus uitstekend van pas op deze kaart. Nog een paar extra muzieknotaties om het geheel af te werken.
En als laatste voor vandaag nog een muziekkaart met een volledig kader. Omdat ik moest starten met een vierkant van 13 cm op 13 cm heb ik voor de volgende kleuren maar enkele mm-tjes meer kunnen gebruiken zodat de kaart toch in een envelop van 14 cm kan. Op deze kaart heb ik hier en door in het kader kleine dotjes geplakt.

1 opmerking:

  1. Wat zijn ze leuk deze kaarten met de gestempelde randjes! Je gaat de laatste dagen weer als een speer!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen