dinsdag 11 april 2017

Knutselweekend (Winterswijk/Nederland) 2

2 keer per jaar ga ik samen met mijn knutselvriendinnetje Eri op knutselweekend. Dit doen we samen met nog 3 andere dames. En na al die jaren is het nog steeds genieten van die dagen. Ik heb een aantal kaarten kunnen maken en daarom een selectie uit mijn werk. Als eerste een eenvoudige kaart met een uitgestanste rand. Afgewerkt met een strik en bloemetjes van Gerda's Hobbyshop.

 
Vervolgens een easelkaart met een andere mooie rand. Bij deze mal zitten 2 losse vlinders die je kan gebruiken bovenop het geëmboste gedeelte.
 
Af en toe waag ik me ook aan een scrapkaart. Deze is gemaakt met een ideetje gezien op Pinterest. Het gebruikte scrap papier is van een Joy bloc (Budding Spring).
 
Ook nog een Z-fold kaart gemaakt. Plaatje van LeSuh  en afgewerkt met 2 mooie vlinders en 2 hartjes-slingers. 
 
Ik ga nog even verder met een muziekkaart gemaakt met een mal van Jenine. Ook hier een plaatje van LeSuh en als extraatje een sol-sleutel.
 
Af en toe maak ik het me ook makkelijk een maak dan gebruik van de leuke pakketjes van Piet Minnaard. Die pakketjes bevat de materialen voor 3 kaarten telkens in een andere kleurcombinatie.
 
En als laatste van deze kaartenshow een kaartje om iemand te feliciteren met haar zwangerschap. Dit is ook een ideetje van Pinterest. Was nog een hele zoektocht om mooi neutraal scrap papier te vinden.
 
Ook de binnenkant heb ik versiert met een hobbelpaard van Joy en een versje gevonden op internet. De hoeken zijn de restjes van een hoekpons.
 
 
 
 
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Oh wat gezellig zo'n scrapweekend ! Heerlijk om samen aan de slag te gaan en het was duidelijk een 'vruchtbaar' weekend ! Wat heb je veel prachtige kaarten gemaakt ! De binnenkant van de laatste is ook zo mooi versierd en wat een prachtige tekst heb je erin gezet ! Ik vind dat je ook erg mooie mallen hebt gebruikt !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb natuurlijk je kaarten al in het "echt" gezien, dan zien ze er nog mooier uit. En precies zoals we van jou gewoon zijn! Helemaal in de "Gerda" stijl. TOP!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen