woensdag 11 juli 2018

Een zoon (op bestelling)

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Mijn beste klant is opnieuw overgrootmoeder geworden en dan komt natuurlijk de vraag om voor die gelegenheid een kaart te maken. Omdat het een flinke baby is (bijna 5 kg en 54 cm) heb ik geprobeerd om toch een beetje een stoere kaart te maken.
Het scrap papier is van een Joy blok: La vie est Belle/Little Miracle. De ticket mal is ondertussen wel bekend. Het label schuift achter het ecru cardstock.
Heb ook een paar detail foto's genomen. De vierkantjes is een malletje van Crealies, de labels zijn te vinden in het blok van Joy. De kleine banner en het label links heb ik nog een extra laagje gegeven zodat er voldoende contrast is.
Door de gaatjes nog een strik met een klein veiligheidsspeldje, ooit gekregen van mijn vriendin A. Alle onderdelen van de kaart heb ik bewerkt met Distress Ink behalve de basis van de kaart.

Op het label heb ik de felicitaties met 2 verschillende kleuren gestempeld. Voor ik me daar aan waagde eerst een proefafdrukje gemaakt en ja hoor het lukte. Dus heel tevreden met het resultaat.
 6 opmerkingen:

 1. Voor jou doen inderdaad een stoere kaart met het craft karton. Maar hij is prachtig geworden met die kleine details. Super resultaat geeft het door met twee kleuren te stempelen.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige en stoere babykaart, leuk met de ticketstans, lief plaatje en een mooi label,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart. Leuk gedaan zo met het label nog eens extra in de zijkant.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gerda gaat wat uit haar comfortzone dacht ik eerst. Ik ben fan van de ticketmal en kraft, voor mij is het een leuke stoere babykaart geworden !!
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige stoere baby kaart !
  Fijne zondag, groetje sDoris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtige babykaart is dit geworden Gerda. Leuk is de ticket mal. groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen