donderdag 28 juni 2018

Schuin gesneden kaart (liggend)

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Ik ben geen zonneklopper en geniet van de koelte in mijn knutselkamer. Vandaag hetzelfde modelletje als mijn vorige post, met materialen van dezelfde lijn van Amy Design maar nu de liggende versie.
Ook weer een magneetje in verwerkt om de kaart goed te kunnen sluiten. De border is geponst met een oude randpons (geen idee van welk merk).
Als laatste nog een foto van de kaart helemaal open. Een extra randje geponst uit het scrap papier en afgewerkt met een rij strass steentjes. Op de border aan beide zijden dotjes, ook de cirkel waar het plaatje op zit heb ik afgewerkt met een scrap papiertje. Banner van Crealies met een goudkleurige sticker.
 4 opmerkingen:

 1. prachtige kaart Gerda. mooie mal heb je gebruikt voor de afwerking.de strakkere variant van hieronder is ook supermooi. groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ga jij maar lekker in je knutselkamer Gerda, het resultaat mag er weer zijn. Het lijkt me dat het liggend kaartje beter blijft recht staan. Mooi plaatje en kleurtjes, dat randje geeft net dat ietsje meer.
  Voetbalgroetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook het liggende model is heel mooi, leuk afgewerkt met de randjes
  Ansx
  p.s ik maak ook heel graag kerstkaarten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heb je leuk bedacht om er ook een liggend model van te maken. Mooi hoe je de binnenkant en de rand met een stans hebt afgewerkt!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen