vrijdag 15 juni 2018

Een dochter

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Een aantal weken geleden is er bij één van onze muzikanten een 2de dochtertje geboren. Om de ouders te feliciteren mocht ik een kaart maken. Eindelijk heb ik mijn ticketmal in gebruik genomen. Het heeft lang geduurd voor ik ze in mijn bezit had en dan wegens tijdsgebrek er niet aan toe komen om er mee te knutselen.
Het scrap papier, de kleine banner links en het plaatje komen uit het Joy blok La Vie est Belle: Little Miracle. Naast het plaatje de naam van de kleine meid gemaakt met een Ali alfabet. Rechtsboven nog een bloemendecoratie met strass steentjes. De achterkant heb ik voor het grootste gedeelte blanco gelaten zodat we allemaal onze naam kunnen vermelden. Het grootste gedeelte van dit mallensetje heb ik (voor de stevigheid) uit 2 verschillende scrap papiertjes gestanst en op elkaar geplakt. Als extraatje nog een lintje door de gaatjes om een strik te maken.

6 opmerkingen:

 1. Prachtige babykaart met de ticket stans, blijft ook een van mijn favorieten, naar die kleine strass steentjes ben ik al heel lang op zoek, weet je nog waar je deze gekocht hebt?
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik gekocht op de beurs in Den Bosch bij Moeders Hobbyshop. Het is een vel met 396 steentje op en ze hadden die toen in verschillende kleurtjes.

   Verwijderen
 2. Ik denk dat het voor velen al de favoriete mal is. Mooi gedaan, leuke voetjes !
  Fijn weekend, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een prachtige kaart geworden! Mooi papier, en ook tof hoe je de naam verwerkt hebt. Leuk dat je de achterkant blanco hebt gelaten voor alle namen.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een leuke kaart is het geworden. Mooi met die bloemen en de diamant pareltjes ertussen en leuk zo die naam.

  Fijn weekend.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen