zondag 8 september 2019

Roxan 2 jaar

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Na een paar drukke weken waar helemaal geen tijd was om te knutselen ben ik de afgelopen 2 dagen bezig geweest om een kaart te maken voor de 2de verjaardag van onze jongste kleindochter. Een modelletje dat al een tijdje op mijn to do lijstje stond. Rand geponst met een Martha Stewart pons.
Om de kaart mooi te laten staan heb ik aan de achterkant een extra cirkel gekleefd die bovenaan gerild is. Het scrap papiertje is van een Action blok: Craft Sensations/Mix & Match/Victorian Roses. Rechts een blister met de gestempeld tekst en schudmateriaal. Omdat het gezin een konijntje heeft waar Roxan gek van is heb ik voor dit Moreheadplaatje gekozen. Afgewerkt met 2 kleine labeltjes, bloemetjes en een strikje.
 
Uitleg hoe de kaart gemaakt wordt hier:

7 opmerkingen:

  1. Wow, wat een prachtige aart voor Roxan! Lief plaatje, en wat is die shaker leuk met de tekst daarachter, en de bloemen er omheen. Nog een fijne dag!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattige kaart voor Roxan, leuk model, lief plaatje, de blister met tekst is echt heel leuk
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schatje Gerda. Een heel project deze kaart maar het resultaat is prachtig. Dit zal vast goed worden ontvangen. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lief kaartje Gerda! Leuk gedaan met de blister en kraatljes, een feestje om naar te kijken.

    Hobbygroet Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is echt wel een blikvangertje, Roxan gaat dat konijntje heeeeeel leuk vinden. Speciaal zo met de tekst in de blister en een heel fijn bloementoefje, love it.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaart en de schud-blister is heel leuk !
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een heel mooie kaart! En met een konijntje scoor je bij de mama altijd 🙂 Deze kaart zal nog lang op de kast mogen staan pronken! Dikke merci, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen