zondag 9 juli 2023

Bloemen

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

De afgelopen week had ik veel vrije tijd wat resulteerde in nog een aantal kaarten met hetzelfde mooie papier van Stampin'Up. Op deze 2 kaarten zijn de gestempelde wensen van Carlijn. De stempel links is wel een moeilijke om alle woorden scherp en duidelijk te krijgen. Na wat oefenen is het aardig gelukt.
De laatste in het rijtje voor vandaag heeft 4 kleine plaatjes. Er zitten nog een aantal kaarten in de pijplijn met een ander, al even mooi design papier.
Vandaag gelukkig en stuk minder warm, afwachten of het effectief gaat regenen, gisteren hadden we alleen windstoten en dreigende wolken.

Iedereen nog een fijne zondag gewenst.

4 opmerkingen:

  1. O jij bent niet meer te stoppen. Weer een mooie serie, de juiste keuze van papier kan wonderen doen. Hier is het onweer juist gedaan, amai zulke knallen heb ik al jaren niet meer meegemaakt maar de planten hebben weer een flinke portie drinken gehad.
    Fijn zondag nog, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij gaat als een speer.
    Prachtige serie kaarten weer Gerda.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is ook een hele mooie serie, met deze prachtige materialen.. Je hebt de gang erin.. Hier in het Noorden is het vandaag warmer dan gisteren... Nu hebben we buien en koelt het lekker af. Maar ik klaag niet want ik hou erg van warm weer...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt een supermooie serie gemaakt met dit mooie papier. Je gaat weer als een speer! Nu is het lekker afgekoeld, alle ramen lekker open tegen elkaar. Het waait er lekker door.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen