vrijdag 13 september 2024

90 jaar

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Een paar weken geleden vroeg mijn buurman een kaart te maken voor zijn moeder die in oktober 90 wordt. Omdat ik ook nog andere dingen te doen had heeft het even geduurd voor de kaart klaar was. Het idee had ik onmiddellijk en de materialen kiezen was ook geen probleem.
De cijfers (Crealies) herkennen jullie wel. De bovenste laag heb ik geëmbost met een 3D folder van Stampin 'Up. En ja, deze prachtige bloemenset van Spellbinders is heel fijn om mee te werken. Wel veel stansen, onderdeeltjes in elkaar plakken en dan kon het schikken beginnen. De meeste bloemen heb ik een laagje glitter gegeven, de vlindertjes glimmen mooi door de Glossy Accents dat ik heb aangebracht. Voor de afwerking een gestempelde wens en hier en daar wat roze strass steentjes.

Na deze post zal het weer wat stiller worden op mijn blog want ik heb een hele leuke aanbieding gekregen die wel wat tijd in beslag zal nemen. Maar ik blijf jullie volgen hoor en als ikzelf iets te showen heb krijgen jullie dat zeker te zien.

woensdag 11 september 2024

Nieuw kapsalon

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Eindelijk is er weer tijd om op regelmatige basis te knutselen. Op 16 september opent mijn kapper zijn nieuw kapsalon. Om hem te feliciteren heb ik deze kaart gemaakt.
Het plaatje vond ik op Pinterest en heb ik uit gestanst met de vierkante pixelmal. Onder aan de kaart een label met zelf geprinte tekst en 2 bloementakjes van Temu. Links boven een paar bijpassende bedeltjes met dank aan vriendin Annie voor het haardrogertje, het schaartje vond ik op de beurs in Den Bosch.

zondag 1 september 2024

Sleutelhangers

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Voor de kerstmarkt heb ik deze serie sleutelhangers gemaakt. Van vriendin Anke (één van de dames van ons knutselweekje in Winterswijk) kreeg ik vorig jaar zo'n sleutelhanger cadeau. Meteen wist ik, dit is iets voor de kerstmarkt.
Toen was ik nog niet vertrouwd met Temu, daarom had Anke deze voor mij besteld samen met nog een andere vorm nl. hartjes. In ieder pakje zitten de materialen voor 10 sleutelhangers, helaas heb ik bij het decoreren van de sterren er 2 verprutst 😉 Het enige wat je moet doen is de plastic sterren/ hartjes naar eigen inzicht versieren. Ik heb het eenvoudig gehouden, leuke papiertjes uitgezocht en een mooi strass steentje ter decoratie. Daarna alle onderdelen aan elkaar hechten en je bent klaar.

Nu morgen het nieuwe schooljaar start is er weer meer tijd om te knutselen al heeft mijn huisje een goede poestbeurt nodig 😉 Daar maar eerst werk van maken.