donderdag 19 december 2019

Cadeau kaart

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

2 weken op rij mocht ik gaan knutselen bij mijn goede vriendin Eri. Om haar te bedanken voor de fijne ontvangst en gezellige tijd heb ik deze cadeau kaart gemaakt gevuld met lekkers. Het design papier is van Mintay/Springtime. In het voorjaar kocht ik op de beurs het grote blok maar vond dat de afbeeldingen een beetje groot waren om op een gewone kaart te verwerken. Maar voor dit project kwam het goed van pas.
 
Voor- en achterkant van het cadeautje en enkele foto's van de binnenkant.
 
En voor een andere dame heb ik een kleinere versie gemaakt.
 
 

4 opmerkingen:

  1. Ja Gerda het zijn hele mooie en lekkere cadeaukaarten en de andere dame (hihi) was ook heel tevreden. Beiden werden goedgekeurd en dankbaar ontvangen. Ondertussen ben jij ook al een doosjesspecialiste.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gezellig dat je samen met Eri hebt geknutseld. Er zal vast iets mooie gemaakt zijn.... je hebt prachtige bedank kaart gemaakt met de lekkere snoeperijen erin verstopt. Inderdaad dat is het nadeel van de grote blokken dat soms de patrone ok wel erg groot zijn voor een gewone kaart. Dat is wel iets om op te letten. Heb hetzelf ook al eens bij de hand gehad. Maar voor zoiets is het prima. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, Eri is heel erg verwend met deze prachtige cadeaukaart:-) Je bent een echte expert geworden in het maken van die superleuke cadeautjes! Hopelijk worden je anderen creaties zaterdag ook zo goed otvangen!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je een prachtige cadeaukaart gemaakt voor Eri, net als zij zegt, je bent een echte expert in het maken van deze verpakkingen,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen