zondag 24 december 2017

Mallen opbergen

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Ik was al heel lang op zoek naar een goed systeem om mijn mallen in op te bergen. Tijdens mijn laatste knutselweekend in Nederland waren er 2 dames die een koffer bij hadden. Dat zag er zo goed uit dat ik met de hulp van een knutselmaatje deze koffer heb kunnen kopen. Het is een koffer die normaal door dj's worden gebruikt om hun cd-tjes in op te bergen. In de koffer zitten 389 zakjes die je zowel aan de voorkant als aan de achterkant kan gebruiken. Momenteel zijn er al 185 van die zakjes gevuld (zegt genoeg over het aantal mallen dat ik heb). Omdat ik vroeger met magneetvellen (op een prikbord) werkte heb ik deze vellen op maat gesneden om vooral klein malletjes in de zakjes op te bergen. Helaas had ik niet genoeg magneetvellen om ieder zakje van zo'n velletje te voorzien.
Nu alle mallen gesorteerd zijn ga ik nog een inventaris uittypen zodat ik makkelijk de mal kan vinden die ik wil gaan gebruiken.
De mallen die te groot zijn voor de zakjes heb ik op een groot magneetbord gesorteerd en nog een heel klein deel zit een een plastic koffertje met magneetvellen
.
 

2 opmerkingen:

 1. Dat ziet er super uit in die koffer. En er kunnen nog véééééél meer mallen bij! Wel handig dat je de mallen nog op een magneetvel hebt geplakt.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bergruimte heb je met zo'n koffer, alleen lijkt het me wel een gezoek,om dan precies die stans te vinden. Ik heb magneetmappen ca. 50 en nog 3 koffers met magneetvellen
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen