donderdag 14 december 2017

Speciaal project

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Om eens iets anders te maken dan kaarten heb ik besloten om voor mijn jongste kleindochter zelf een fotoalbum in elkaar te knutselen. Op de laatste Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch heb ik een werkbeschrijving gekocht en daar ben ik deze week mee aan de slag gegaan. Het is leuk om te doen maar natuurlijk heel veel werk. Het album zal uiteindelijk uit 6 dubbel pagina's bestaan zodat ik voor iedere maand tot haar eerste verjaardag een pagina kan besteden. Op dit moment heb ik de kaft en 3 pagina's klaar. Er moet nog veel decoratie aangebracht worden maar wil jullie toch al laten zien hoe ver ik sta. Het scrap papier komt uit 2 verschillende blokken van Graphic 45: Precious Memories en een Deluxe Collectors Edition: Little Darlings.
Het moeilijkste bij de kaft waren de "hidden hinges" (dat zijn de verborgen bindingen) waar de pagina's uiteindelijk aangehecht moeten worden. Maar dankzij een filmpje van Kathy Orta op YouTube is het me toch gelukt. Veel van de onderdelen sluiten met magneetjes. De plaatsen waar ik zeker een foto ga plakken zijn al aangeduid. De rest van de decoratie en ander foto's plaatsen is voor later. Het hele proces om deze 3 pagina's te maken moet ik nog een keer herhalen om heel het album vol te kijgen.
PAGINA 1
 
PAGINA 2
 
PAGINA 3
 
 
 
 
 
 
 
 


3 opmerkingen:

 1. Wow, Gerda wat is dit al schitterend geworden! Als de foto's en de decoraties erbij komen is het echt een persoonlijk kunst en naslagwerk. TOP!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Gerda,
  Het ziet er nu al prachtig uit, wat een werk is dat geweest, maar knap gemaakt,
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow je hebt al een flink deel af, dat ‘waterval’-gedeelte is echt leuk. Mooie papiertjes en als de schattige fotootjes er zullen instaan zal het heeeeel prachtig zijn !!
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen