vrijdag 10 juli 2020

Verborgen wensen

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Een kaart met verborgen wensen. Het was een heel werkje maar het is me gelukt. Bij De Hobbytante zag ik dit leuk mechanisme om een iris draaikaart te maken. Daarvoor heb je de mallen van Lawn Fawn: Magic Iris en Magic Iris Scalloped Add On nodig. Was er meteen verliefd op en gelukkig kon ik de materialen bestellen bij mijn favoriete webshop in België.
Omdat ik trouw wou blijven aan de 3d-plaatjes wat ik nog steeds heel leuk vind om te doen heb ik een plaatje van Precious Marieke gekozen. Design papiertjes uit 2 verschillende blokjes (Precious Marieke voor de achtergrond en voor de bovenste laag van het draaigedeelte Studio Light/Janneke Brinkman). Links een randje van Joy afgewerkt met strass steentjes.
Het draaigedeelte werkt bij mij niet zo soepel als bij De Hobbytante haar voorbeeld, denk dat ik de volgende keer alles beter moet uitlijnen. Ook al is het niet evident om alles in elkaar te knutselen ik ben heel blij met mijn aankoop en zal in de toekomst proberen beter te doen.

6 opmerkingen:

  1. Wow, je kaart ziet er prachtig uit, het 3 D plaatje past er perfect bij. En zo is het toch een echte Gerda kaart geworden! TOP!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt me knap ingewikkeld, het is een supermooie kaart geworden, het plaatje is er heel leuk bij,
    Groetjes
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart is dit geworden met de verborgen wensen. Zier er best ingewikkeld uit om te maken. Maar het resultaat is geweldig. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat ziet er erg leuk uit!
    Mooi met de verborgen tekst.
    Heel leuk gemaakt!
    Lieve groetjes Crealientje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi gedaan Gerda. Een tijdje geleden wilde ik die mal ook kopen maar dacht dat het misschien te ingewikkeld zou zijn. Nu ik het filmpje heb gezien zie ik het wel zitten, dank je wel daarvoor.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen