zaterdag 16 mei 2020

Matchbox doosjes

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Op het YouTube kanaal van Graphic 45 kwam ik een leuk filmpje tegen om een matchbox doosje te maken. Als je naar hun site gaat kan je daar gratis de geschreven uitleg (Engelstalig) downloaden alsook nog andere leuke projectjes.
 
Voor deze doosje heb ik hun afmetingen in inches gebruikt. Ze zijn echt mini maar toch een beetje te groot voor de chocolaatjes die ik in gedachten had. Had nog genoeg restjes van het Mintay (Sping Time) design papier om 3 doosjes te maken. Ook de bodem van het doosje heb ik een leuk papiertje gegeven met telkens een ander detail. Buitenkant afgewerkt met een swirl (MD) en hand geknipte vlinders. Voor de foto een paar chocolaatje toegevoegd.
Video:

5 opmerkingen:

  1. Wat een schattige doosjes! Haha, misschien kun je er dan een paar extra chocolaatjes in doen;-) Je hebt al veel leuke projectjes gemaakt met dit mooie papier.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke creaties zijn dit geworden Gerda. Mooie frisse kleuren. Groeten Trijntje



    is di

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie doosjes, je kunt ze natuurlijk ook gewoon vol doen,
    Groetjes
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke doosjes heb je gemaakt.
    Mooie frisse kleuren.
    Groetjes Elle-jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je kan je doosjes natuurlijk ook aanpassen aan je chocolaatjes maar dan worden ze misschien wel wat klein. Maar ze zijn geweldig en ook de verrassende binnenkant is leuk, niet alleen de chocolaatjes ;-)
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen