donderdag 7 april 2022

Boeketten

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

De laatste tijd gaat het kaarten maken heel vlot. Gisteren en vandaag bezig geweest met een aantal boeketjes uit te werken. Het is toch een hele klus om alle blaadjes en bloemetjes in een leuk geheel te gieten. Denk dat het aardig gelukt is. Het lijken net tweelingzusjes maar toch een beetje verschillend. Op de linker kaart een gestempelde wens en bloemen van MD, verder nog een paar geponste vlinders. De kaart rechts heeft een wens van CraftEmotions, geponste bloemetjes van Nellie Snellen en als extraatje mini bloemetjes (komen uit een potje schudmateriaal). De takjes in verschillende tinten groen zijn een combinatie van allerhande merken.
Heb ook nog een liggende versie gemaakt. Design papiertje uit een blok van Action. Ook hier een gestempelde wens van CraftEmotions.

5 opmerkingen:

  1. Wow jij bent lekker op dreef. Je hebt heel leuke boeketjes samengesteld, ik kan me voorstellen dat het een friemelwerkje is. De paarse (wat dacht je) hebben mijn voorkeur, alle kaarten hebben heel schattige bloempjes.
    Groetjes, AnnieH

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Drie prachtige kaarten heb je gemaakt, leuk met de bloemetjes..Ik vind de eerste echt super,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo, wat heb jij prachtige boeketten geschikt met die fijne bloemetjes en takken! Ze zijn alle drie heel mooi geworden met de verschillende accenten!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kaarten met fleurige boeketten Gerda, ik vind ze allemaal heel mooi.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt prachtige boeketten gemaakt. Zeker een hele klus
    Maar het resultaat mag er zijn. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen