zaterdag 16 april 2022

Lavender Lane

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost. 

Bij mij geen Paaskaarten maar 'Lavendel' kaarten. Heb 2 kaarten gemaakt met mal SL-ES-CD14. Voordeel voor ons Belgische kaartenmaaksters dat dit model in een standaard envelop kan.
Design papier uit een blok van The Paper Boutique: Lavender Lane. Leuke papiertjes en plaatjes zodat je de kaart makkelijk en vlot kan aankleden. Op beide kaarten nog wat extra lavendeltakjes. Op de kaart hierboven gestanst in gekleurd cardstock, kaart hieronder gestanst in wit cardstock en daarna een kleurtje gegeven met Distress Ink.
Iedereen een fijn Paasweekend gewenst.

5 opmerkingen:

  1. Prachtige serie kaarten.
    Mooie mal en papier.
    Groetjes Elle-jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kaarten zijn dit geworden.mik heb nog gekeken of de mal nog te krijgen is… maar helaas kan deze niet meer vinden . Mooi papier heb je gebruikt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie uitwerking met deze papiertjes. En de mal is ook superleuk natuurlijk, ook weer een favorietje van mij. Ik ging er juist eentje plaatsen die met deze mal gemaakt is.
    Fijne paasdagen, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, wat zijn ze mooi je kaarten geworden met deze mal en het schitterende papier! Voor jullie ook Fijne Paasdagen! Niet teveel eitjes eten;-)
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Twee hele mooie kaarten in een leuk model, je hebt prachtig papier gebruikt,
    Groetjes
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen