woensdag 27 april 2022

Voor mannen (vervolg)

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blog.

Gisteren een leuk 'knutseldagje' gehad met Eri, Annie en nog 1 andere vriendin die niet in blogland vertoeft. Veel gefreubeld hebben we niet gedaan šŸ˜‰ Gekletst en ideetje uitgewisseld des te meer.

Ik heb nog 2 mannenkaarten in de aanbieding die ook deze keer weer gebaseerd zijn op ideetjes van internet. Op de kaart links een achtergrondpapier van Action. De teksten zijn van Carlijn en de bierglazen van MD. Om het schuim op het bier goed te laten uitkomen heb ik er 'sneeuwpasta' op gedaan en daarover een beetje Glossy Accent.
De kaart met de bromfiets heeft design papier van Joy/Noor Design/Happy Travel. Gestempelde wens van MD en de geƫmboste delen van de bromfiets hebben een Glossy Accent gekregen. Dat is het weer voor nu.

4 opmerkingen:

  1. Wat gezellig dat je net vriendinne aan de knutsel bent geweest. Je hebt leuke mannenkaarten gemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij konden ze gisteren al in het echt bewonderen, ze zijn dan ook echt prachtig! Tof die schuimkraag, lijkt net echt. Ook je kaart met de motor is leuk en stoer geworden!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook deze mannenkaarten zijn weer top, leuk de bierkaart en ook de kaart met motor is top. Gezellig zo'n knutseldagje samen,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja Gerda een babbeltje moet ook kunnen he en wij kunnen er wat van, was ook lang geleden. Het zijn weer perfecte mannenkaarten en je schuimkraag was 'live' zo goed gedaan dat het wel echt leek.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen