woensdag 2 augustus 2023

40 jaar getrouwd

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Helaas is onze korte 4-daagse fietsvakantie aan de Belgische Kust letterlijk in het water gevallen. Jammer genoeg alle dagen regen maar toch hebben we nog 240 km bij elkaar gesprokkeld.

Voor we vertrokken had ik nog een opdrachtje gekregen voor een kaart die 5 augustus klaar moest zijn. Na de boodschappen ben ik aan de slag gegaan met de mal Slimline Hearts van Studio Light.
Het shaker gedeelte heeft een leuk plaatje en bijpassende kraaltjes. Het achtergrond papiertje zat al jaren in mijn map (merk ????) Tekst gemaakt met losse stickertjes en de kleine hartjes zijn de restjes van de mal.

3 opmerkingen:

  1. Je hebt een prachtige jubileum kaart gemaakt. Leuk met dat schud hart!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuke kaart heb je gemaakt, heel mooi het hart met de kleine kraaltjes er in. Zo jammer dat jullie vakantie in het water viel,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja jammer hé al die regen. In juni was het zo mooi. Mijn man zijn eerste vakantieweek is ook helemaal verregend. We vermaken ons prima maar lekker er samen opuit kunnen zou ook fijn zijn. Je felicitatie-kaart voor het jubileum paar is een plaatje. Heel leuk met dat schudgedeelte.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen