maandag 24 december 2018

Nieuwjaarsgeschenkje (2)

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Hier ben ik dan met mijn tweede geschenkje, deze keer voor mijn schoondochter. En gelukkig zijn er veel workshops te vinden voor leuke cadeautjes. Dit is een Secret Garden doosje gemaakt met behulp van deze video:
https://www.youtube.com/watch?v=DmoBUXoDnZs&t=2175s
Het scrap papier is van een Studio Light blokje van vorig jaar: PPSS "Woodland Winter".  Het doosje is gevuld met chocolaatjes en sluit met een banner.
De mooie poinsettia is nog steeds één van mijn favorieten en de banners van Crealies zijn ook altijd heel handig voor de wensen.
 

4 opmerkingen:

  1. Prachtig doosje heb je gemaakt, met een lekkere vulling en heel mooi afgewerkt, leuk filmpje ook. Dat van gisteren een stuk minder, krijg de kriebels van die enge nagels en die handwarmers hihi.
    Fijne feestdagen
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent een kei in bijzondere creaties maken, dit is er ook zo een! Het ziet er prachtig uit! Fijne Kerstdagen!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Gerda heel leuk doosje, heel mooi aangekleed en mooie bloem. Vele jaren geleden maakte ik dit model ook maar dan in dubbelzijdig designpapier, ipv de bloem was het bovendeel dan bekleed met een ingekleurd stempeltje en sluiting met lintje. Zo zie je maar hoe alles, zelfs de doosjes evolueren. Heel leuk om te krijgen jouw cadeaudoosje.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig kado doosje !
    Je hebt er zo veel mooie details op verwerkt !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen