woensdag 3 maart 2021

Paascadeautjes kleinkinderen

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

De afgelopen 2 dagen ben ik bezig geweest om Paascadeautjes te maken voor de kleinkinderen. Op het Duitse YouTube kanaal van KreativePause-EL  kwam ik een leuk handtasje tegen. Zelf heb ik er geen handtasje van gemaakt maar gewoon een leuk doosje. Voor de oudste kleinkinderen Nils en Lotte 2 stoere creaties. Lotte is geen meisje/meisje, het is een dametje met veel pit, voor haar geen roze of frutsels. Voor Nils design papier van Decotime en voor Lotte papiertjes van Craft Sensations/Vintage Dreams, beide van Action.
Voor de jongste kleinkinderen Roxan en Masha een beetje zachtere uitvoering. Voor het doosje van Masha design papier van Craft Sensations/Back to Basic (Action) en voor Roxan die gek is op hun konijn Jules papiertjes van Joy/Spring Mood. 
Ieder doosje op een verschillende manier afgewerkt. Het alfabet voor de namen is van Ali. De doosjes sluiten met 2 magneetjes. 







4 opmerkingen:

  1. Wat leuk Gerda om voor de kleinkinderen zo’n mooi doosje te maken en te vullen met paaseitjes. Dit wordt vast gewaardeerd.Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn echt supermooi, leuk dat je ze persoonlijk hebt gemaakt en wat een heerlijke vulling,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tjonge, wat ben jij daar druk mee geweest, ze zien er stuk voor stuk prachtig uit!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn dat leuke doosjes, idd stuk voor stuk pareltjes.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen