vrijdag 16 december 2022

Opkikker en beterschap

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Hier ben ik vandaag al voor de 2de keer. Links een mandje vol lekkere aardbeien. Een design papiertje van Action op een labelstans van Marianne Design, tekst is een mal van Card Deco (2x gestanst en op elkaar gekleefd). Onder de mand een beetje gras (Flower Soft: een mengels van Shamrock Green en Pale Green). Hier en daar nog wat mini lieve-heer-beestjes (wat eigenlijk schudmateriaal is).
Rechts een opkikker kaart met een aantal stansjes (de watersplash en de kikker) die ik in het verleden van vriendinnen kon lenen. De kikker en de eendjes zijn verhoogd aangebracht met foam tape.  Het blauwe papier is een soort verlooppapier van een slimline paperpad van Action.

5 opmerkingen:

  1. Twee mooie kaarten die zeker iemand zullen opbeuren. Dat hartjespapier is zo leuk en dat schudmateriaal maakt het extra speels. De eendjes zijn ook zo schattig.
    Veel succes morgen !
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaarten zijn prachtig, en gaan zeker iemand opfleuren! Leuk hoe je het mandje geschikt hebt met die lekkere aardbeien, en het kikkertje en de eendjes maken er ook een vrolijke boel van. Misschien raak je ze vandaag al kwijt!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Twee hele mooie kaarten heb je gemaakt, leuk met het mandje aardbeien en vrolijk met de kikker en de eendjes,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat twee mooie beterschap creaties. Labels vin ik ook zo leuk! Je hebt er een hele mooi mand met aardbeien op gemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Twee hele leuke kaarten Gerda. Schattig die ienimini lieveheersbeestjes en die kikker in combinatie met die splash-stans vind ik super. Je mannenkaart hiervoor vind ik ook top, gave trui.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen