donderdag 28 maart 2024

Verjaardag kleinzoon

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Voor deze kaart ging ik in eerste instantie en met toestemming van vriendin Eri een ideetje van haar gebruiken. Uiteindelijk is het iets helemaal anders geworden maar Eri haar idee heeft me wel op weg geholpen.
In september wordt onze enige kleinzoon 12 jaar. Niet te geloven dat hij dan al aan zijn middelbare studies gaat beginnen. Daarom de kaart niet te kinderachtig gemaakt. Ieder jaar wordt het moeilijker om nog iets leuks voor hem te bedenken. Na wat zoeken vond ik in een 30 op 30 blok van Action "Totally Awesome" dit leuke design papier met zandlopertjes verwijzend naar de IT wereld. De zoektocht naar een geschikt plaatje gaf ook het gewenste resultaat. Het groene achtergrond papier komt uit een ander blok. HOERA van Crealies en Jij bent jarig van MD (achter de JIJ heb ik zelf een mat van wit cardstock gemaakt) voor de wensen. Van de hoofdtelefoon ontsnapt mij het merk 😉 Joy of Yvonne Creations, geen idee.

4 opmerkingen:

  1. Het is gelukt! Je hebt er een leuke en stoere easelkaart van gemaakt met dit mooie papier en de letters. Top gedaan.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke stoere easelkaart heb je voor je kleinzoon gemaakt . Leuk met deze mallen combi en nog een mooi plaatje erbij. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is echt wel een gave en stoere kaart voor je kleinzoon, mooi papier, leuk model de koptelefoon maakt het af!
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Altijd leuk een ‘letterkaart’ en in deze kleuren een echte mannenkaart.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen