woensdag 18 maart 2020

Fijne verjaardag

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

België is nog niet in lockdown maar het scheelt niet veel. Gisteren nog strengere maatregelen aangekondigd. Voorlopig blijven wij en onze familie gespaard van dit vreselijke virus. In overleg met mijn zoon en schoondochter is ook de opvang van kleine Roxan stopgezet. Zwangere mama moet verplicht van thuis werken. Créche is wel nog open maar mijn schoondochter vertrouwt het niet meer dus is Roxan gewoon thuis en hebben oma en opa een stuk meer vrije tijd. Tot nu was ik redelijk rustig over heel de situatie maar sinds gisteren ben ik toch een beetje bang geworden.
Mijn knutselkamer is de ideale plaats om alles even te vergeten en aan het freubelen te gaan. Dit heeft deze verjaardagskaart opgeleverd voor mijn dochter. Modelletje gezien op internet.
 
De kaart sluit met een magneetje, achteraan een standaardje zodat de kaart (als ze gesloten is) mooi blijft staan. Het plaatje komt uit een ouder Maja blokje: The Sofiero Collection. Met deze kaart is heel het blokje verwerkt in verschillende creaties.
Het design papier is van Pion: My Dearest Sofia en combineerde heel goed met het Maja plaatje.
Binnenin nog een blanco ruimte voor onze persoonlijke wensen. Nog een extra plaatje met een mooie roos. De rozen rechts is een mal van MD. Een paar mini strikjes als versiering. De button op de voorkant is eigenlijk een splitpen waarvan ik het splitgedeelte heb afgeknipt en daarna met kit op de kaart heb bevestigd.
 
Dat is het voor nu. Tot de volgende post.
 



9 opmerkingen:

  1. Heel leuk deze kaart Gerda. Jij hebt de kaart van prachtgie materialen gemaakt. Mooi plaatje en eenprachtige afwerking. Dit valt vast goed in de smaak. Het zijn inderdaad spannende tijden voor ons allemaal. Volgens mij gaat dit ook nog wel even duren. We zijn er nog lang niet klaar mee. Wij hebben gelukkig onze hobby nog. Heel veel sterkte. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kaartje Gerda.
    Mooie details heb je gebruikt.
    Netjes afgewerkt.
    We zijn er nog niet van af denk ik , de piek moet nog komen.
    Bij jullie zijn de regels wat meer aangepast.
    Groetjes Elle-jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn inderdaad spannende en onzekere tijden. gelukkig dat je wat afleiding vond tijdens het knutselen Gerda. Het is een prachtige kaart in een leuk model geworden. Lief die zachte kleurtjes en die mooie rozen aan de binnenkant.
    lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is echt zo'n leuk model, je hebt mooi papier gebruikt en ook het plaatje is super. Ik vind het ook allemaal doodeng, maar we zullen er doorheen moeten,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat jij de rust kunt vinden in je hobbykamer, je hebt een prachtige kaart, en een leuk model gemaakt. Heel tof met die button. Het is weer helemaal een kaart in "Gerda" stijl geworden.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtkaart heb je weer gemaakt!! Leuk om hem met een magneetje te sluiten.
    Ik denk dat we allemaal blij zijn met onze hobby. Niet alleen het hobbyen is fijn maar ook de contacten.
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kaart is super mooi Gerda!
    Wat een leuk model is dit!
    Inderdaad een spannende tijd.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaart !
    Groetjes van Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja Gerda hier ook geen kleinkinderen meer op te vangen. Een stuk meer vrije tijd gelukkig hoeven wij niet weg te gaan voor onze hobby (voorraad genoeg). Jij bent al productief geweest met een mooi resultaat, leuk model en verrassend met de pocket binnenin.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen