zondag 22 mei 2022

Van harte

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

De mooie 'Van Harte' mal van Marianne Design is heel leuk om mee te werken. Ik heb de tekst 2 keer gecombineerd met een extra tekst stempel. SlimLine mal van Nellie Snellen en in de pp nog een plaatje van het Lavender Bliss blokje. 
Vervolgens heb ik een mini SlimLine kaart gemaakt met voor het witte cardstock een mal uit een setje van Carlijn. Dit kaartje kan zelfs in een genormaliseerde envelop wat in Belgiƫ weer handig is op gebied van portkosten.
Verder spreken de kaarten voor zich. Heel eenvoudig en makkelijk te maken. De aller, maar dan ook allerlaatste plaatjes uit het Lavender Bliss blokje liggen klaar om komende week op andere kaarten te verwerken. De weersverwachting is niet zo goed, kleinkinderen moeten maar 1 dagje opgevangen worden dus veel vrije tijd in het vooruitzicht voor oma šŸ˜‰ als er onverwacht geen andere dingen op mijn pad komen.

Voor iedereen nog een prettige zondag gewenst, wij mogen strakjes gaan genieten van het allereerste schoolfeest van kleindochter Roxan. Door corona is dit de eerste keer dat haar school het feest kan/mag organiseren.

3 opmerkingen:

  1. Wat twee mooie kaarten heb je met deze leuke plaatjes gemaakt. De van harte mal past er leuk bij. En daarmee laat jij ons zien dat je er twee kanten mee op kunt. Geniet van je vrije tijd. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twee leuke kaarten, helemaal afgewerkt in Gerda stijl, met de mooie plaatjes en tekststans. Leuk om die te combineren met een gestempelde tekst. Wat fijn dat het school feest door kan gaan, het weer zit ook goed mee!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn twee superleuke kaarten met leuke plaatjes, de Van Harte stans doet het goed op dit model,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen