zaterdag 13 mei 2023

Beterschap (2)

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Vandaag 2 beterschapskaarten met aardbeidjes en een schudgedeelte. Jullie herkennen vast en zeker alle materialen van MD. Het design papier komt uit verschillende blokken van Action. In het shaker gedeelte 2 gestanste aardbeien en schudmateriaal van Sprinkletz: My Treat.
Voor mijn 2de creatie heb ik in het shaker gedeelte een klein tafereeltje gemaakt met Flower Soft voor het gras, een swirl en enkele lieve-heer-beestjes. Ook hier design papier van Action.
Iedereen een fijn weekend gewenst. Wij mogen morgen onze beentjes onder de feesttafel schuiven want onze kleindochter doet haar 1ste Communie. Hopelijk valt het weer een beetje mee zodat de kinderen toch wat buiten kunnen spelen.

5 opmerkingen:

  1. Dat vind ik twee hele mooie, frisse kaarten en wat heb je die potten leuk gevuld Gerda. Dat is een feestje in je brievenbus als je de ontvanger bent.
    Heel veel gezelligheid gewenst morgen en gefeliciteerd natuurlijk met het communikantje.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twee prachtige beterschapskaarten.
    Leuk gemaakt.
    Een fijne dag morgen.
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En je gaat maar door en steeds wat anders bedacht. Dit zijn hele frisse kaarten, een schudgedeelte is altijd verrassend, heel leuk.
    Maak het morgen gezellig op het communiefeest, het weer komt in orde. Hier was het vandaag schoolfeest met optredens van alle klassen, dat is altijd buiten en altijd goed weer nu was het zelfs puffen geblazen in 23 graden.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, ze zijn super geworden deze prachtige beterschapskaarten, die potjes heb je leuk gevuld met de aardbeitjes!
    Een fijn communiefeest! Het weer zit al mee!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke beterschap kaarten met de aardbeitjes. Beide kaarten erg leuk samengesteld. Een fijne dag vandaag. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen