zaterdag 17 september 2022

Afscheidscadeautje créche

Bedankt dat je op bezoek kwam, een reactie is altijd fijn om te lezen. Tot een volgende blogpost.

Nog een paar weken en dan zegt onze jongste kleindochter vaarwel aan de créche. Na de herfstvakantie mag ze naar school. Ben al geruime tijd bezig met de cadeautjes. Het design papier is van Craft Sensations: Mother of pearl on watercoulor. In de loop van de week het snoepgoed gekocht en vandaag alle laatjes gevuld. Nu alleen nog laten inpakken.
In het laatje 8 Ritter koekjes en een dubbel kaartje met 3 fotos (van baby tot nu). Op het easel-gedeelte de meest recente foto. In het kaartje ook nog een versje dat vriendin Annie voor mij uit haar mouw heeft geschud (waarvoor mijn dank). Masha kwam ter wereld tijdens de eerste lockdown door corona en dat zit verwerkt in het versje:

Ik ben geboren in een bijzonder jaar
want Corona was ook altijd daar.
Toch groeide ik als kool
en ben nu klaar voor school.
Bedankt voor alle goede zorgen
ik ga jullie verlaten vanaf morgen.

Iedereen een fijn weekend gewenst, hier is het al heel de ochtend aan het regenen.

2 opmerkingen:

  1. Wat een gezellige doosjes heb je voor de begeleiding gemaakt. Lekker met de chocolaatjes. Mooi met de foto van jekleindochter. De bloemen staan er gezellig op. Zeker een werkje. Maar wij houden van knutselen... Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je mag ze eindelijk bijna laten afgeven. Prachtige doosjes met easel-gedeelte en mooie bloemetjes. En niet te vergeten nog een extra kaartje met foto’s erbij en wat lekkers. Een veelzijdige creatie die een leuk aandenken is aan de kleine spruit en zeer zeker in de smaak zal vallen.
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen